GEZOCHT: enthousiaste VRIJWILLIGERS voor in ons museumcafé

Museum Kranenburgh is een kunstmuseum middenin Bergen omringd door een heerlijk groene beeldentuin. Het museum toont moderne en hedendaagse kunst in wisselende tentoonstellingen en heeft een heerlijk museumcafé met groot terras.

TOPPER VOOR HET museumcafé

Het museumcafé heeft een lekkere menukaart vol hapjes en drankjes – lokaal en puur. Het café is voor veel bezoekers een ontspannen plek waar de museumervaring begint of eindigt. Als het weer het toelaat, gebruiken bezoekers hun koffie, lunch of borrel op het grote terras dat uitkijkt op de beeldentuin en de vijver.

Voor ons museumcafé zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega's die het leuk vinden om bezoekers te verwelkomen, te verwennen en een fijne dag te bezorgen. Met een gezellig team ga je aan de slag om een lunch te serveren of een koel drankje in te schenken.

Je hoeft geen horecaopleiding of -ervaring te hebben. Houd je ervan je handen uit de mouwen te steken en maak je het mensen graag naar de zin? Dan maken we graag kennis met jou! Je zou dan één dagdeel per week bij ons kunnen komen helpen.

Wat bieden we jou? Je komt te werken in een enthousiast en leuk team; je krijgt de kans om je vaardigheden uit te breiden en je werkt natuurlijk op een fantastische locatie in Bergen. Je krijgt korting in het café en in de museumwinkel en bent altijd de eerste die onze tentoonstellingen ziet. Het museum en het museumcafé zijn open op dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via: vrijwilligers@kranenburgh.nl of op: 072-2015000