Kunstuitleen Kranenburgh biedt u alles om uw huis en humeur een boost te geven. De collectie bestaat uit meer dan 1.200 kunstwerken: schilderijen, foto’s, tekeningen, etsen, keramische objecten, bronzen beelden en meer. Er is werk te zien van 140 kunstenaars.

Kopen of lenen

Alle werken in de collectie zijn te koop, en bijna alles is te leen. Al vanaf € 7,50 heeft u een kunstwerk in huis. U schrijft zich in, tekent een machtiging voor de incasso van het abonnementsgeld en het gewenste kunstwerk mag meteen mee naar huis. Het maandbedrag hangt af van de waarde van het werk dat u leent. Dit verandert dus wanneer u een werk uitzoekt in een andere prijscatagorie. Leuke bijkomstigheid: van het betaalde abonnementsgeld spaart u ook nog eens 40%.

U mag een kunstwerk lenen zo lang als u wilt. Bent u er binnen een week op uitgekeken, komt u het gewoon omruilen. Wilt u het niet meer missen, dan kunt u het kopen. Hiervoor kunt u uw opgebouwde spaartegoed gebruiken. Ook als u geen abonnee bent kunt u kunst kopen bij Kunstuitleen Kranenburgh. 

Collectie bekijken?

De collectie is hier online te bekijken.