Museum Kranenburgh in Bergen heeft een prachtig museumcafé met een menukaart vol lekkere hapjes en drankjes – lokaal en puur. Het café is voor veel bezoekers een ontspannen plek waar je, met of zonder museumkaartje, heerlijk kunt koffiedrinken, lunchen en borrelen. Bij mooi weer kan dat op het grote terras dat uitkijkt op de beeldentuin en de vijver. We zijn voor het museumcafé op zoek naar een:

MEDEWERKER KEUKEN (minimaal 8 uur per week)

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste collega die onze bezoekers graag een heerlijke ervaring biedt. Je hebt affiniteit met en ervaring in de horeca en zet graag iets lekkers op tafel. Je kunt prima wat langer op je benen staan en vindt het leuk om er op de piektijden helemaal voor te gaan.  We zoeken een enthousiaste teamspeler  voor minimaal 8 uur per week met mogelijke uitloop tijdens vakantieperiodeperiodes en/of evenementen

Wat  ga je doen?

Je werkt voornamelijk in de keuken waar je de lunchgerechten bereidt en dagleiding geeft aan een team vrijwilligers. Zo nodig spring je bij achter de bar. Je werkt tijdens openingstijden van het museum (di – zo 10.30 – 17.00 uur) en mogelijk bij ontvangsten en evenementen na openingstijd.

Wat bieden we je?

Je werkt op een van de mooiste locaties in Bergen en maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit 25 vrijwilligers en de manager horeca. We bieden je minimaal 8 uur per week met mogelijke uitloop tijdens vakantieperiodeperiodes en/of evenementen. Het salaris is marktconform.

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een korte motivatie en cv op o.v.v. ‘Medewerker keuken’ voor zondag 7 juli naar horeca@kraneburgh.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met het secretariaat via T. 072 2015000 (ma – vr).