Acht kunstenaars tonen heel uiteenlopend werk, van abstracte installaties tot experimentele sieraden. De tentoonstelling INTERMEZZO is te zien in de villa van Kranenburgh.

In minimalistische installaties combineert Pleunie Franke diverse materialen. Zij maakt in haar constructies vaak gebruik van teksten, net als Femke Reitsma, die tekst toevoegt aan haar tekeningen en foto’s als extra expressiemiddel. Het getoonde werk van Reitsma is een weerslag van haar ervaringen als model en de modeshows die zij liep. Emilio Veendorp en Auke Kraak werken samen vanuit een minimalistische traditie op doeken van groot formaat. Ze zien verf als materiaal en spreken dan ook liever over objecten dan over schilderijen. 

Victor Breton van Groll omschrijft zichzelf als abstract schilder, terwijl hij juist veel met gevonden voorwerpen werkt. Vaak voegt hij iets persoonlijks toe aan de objecten die hij vindt, en geeft ze vervolgens weer terug aan de wereld. Fotograaf Frédérique van Rijn en beeldend kunstenaar Meinbert Gozewijn van Soest tonen tijdens deze INTERMEZZO zowel individueel als gezamenlijk werk. Enkele foto’s van Van Rijn werden door tekenaar en graficus Van Soest bewerkt. De sieraden van Josie van Weringh zijn geïnspireerd op de inktvlekkentest van Hermann Rorschach.