Workshops

Op zondagen, feestdagen én in vakanties worden thematische workshops gegeven door team Studio C. De kinderen gaan eerst de tentoonstelling of beeldentuin bekijken en daarna vol met inspiratie aan de slag in de werkplaats. Er worden ook regelmatig familieworkshops georganiseerd, voor het hele gezin! Bekijk hier het overzicht van onze workshops.

LET OP: wees zeker van een plekje en reserveer door je online op te geven. Op onze pagina 'te doen' vind je de workshops waarvoor je je kan opgeven.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Studio C is er ook voor de Buitenschoolse opvang! In de workshop voor de BSO gaat team Studio C met de kinderen op pad door het museum om inspiratie op te doen. Vervolgens gaan zij een eigen kunstwerk maken. Eventueel kan er ook met een thema op aanvraag worden gewerkt.

Duur workshop: 90 minuten 
Wie: alle leeftijden
Omvang: minimaal 6, maximaal 12 kinderen. Bij grotere groepen graag mailen voor mogelijkheden naar educatie@kranenburgh.nl   
Kosten: €5 per kind

Vier jouw verjaardagsfeestje met Studio C

Vier je feestje met Studio C en maak met al je vriendjes en vriendinnetjes een te gek kunstwerk. Studio C wordt omgetoverd tot feestlocatie met ballonnen en slingers. Na een feestelijk onthaal start team Studio C met de workshop. Eerst gaat de groep het museum of de beeldentuin in voor inspiratie, daarna maken ze een eigen kunstwerk om mee naar huis te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar educatie@kranenburgh.nl