Instaprondleiding

Iedere zondag om 13.00u geeft een gids van Museum Kranenburgh een rondleiding door de tentoonstelling. Aanmelden is niet nodig, kom langs en loop mee!

Kosten
€3 per persoon (excl. entree). Maximaal 15 personen. Duur 1 uur.

Reguliere rondleiding 

Een van onze ervaren gidsen neemt je mee door de tijdelijke tentoonstellingen in het museum. Iedere keer anders, altijd leerzaam: van hedendaagse kunst tot de Bergense School.

Kosten
€50 per rondleiding (excl. entree). Maximaal 15 personen. Duur 1 uur.

NIEUW! Verdiepingsrondleiding

Tijdens deze verdiepingsrondleiding loopt u met een gids 1,5 uur door de tentoonstelling(en) om eens écht goed naar de kunst te kijken en er alles over te weten te komen. Geen vluchtig bezoek, maar een duik in de kunstgeschiedenis voor de liefhebbers.

Kosten
€75 per rondleiding (excl. entree). Maximaal 15 personen. Duur 1,5 uur.
 

Special: VTS-tour

In deze rondleiding staat aandachtig naar kunst kijken centraal. Samen met de groep ontdek je betekenissen in de kunstwerken. Kunstkijkmethode Visual Thinking Strategies (VTS) nodigt je uit langer stil te staan bij een werk en er een persoonlijke relatie mee aan te gaan. 

Kosten
€20 per rondleiding (excl. entree). Maximaal 8 personen. Duur 1 uur.

Seniorenrondleiding

Kranenburgh verzorgt rondleidingen voor ouderen in een zorgsituatie. Speciale aandacht gaat uit naar het ontdekken van verhalen en het aanspreken van de eigen herinneringen en fantasie. 

Kosten
Prijs op aanvraag. Maximaal 8 personen, exclusief begeleiders. Duur 1 uur.