Kranenburgh in pittige tijden

Museum Kranenburgh wil je graag blijven prikkelen met interessante en uitdagende tentoonstellingen en activiteiten, ook in deze tijden. Op 15 december 2020 zouden we onze nieuwe tentoonstellingen openen. Helaas was dat ook de eerste dag van de lockdown die nog voortduurt tot en met 1 maart 2021. Bekijk ondertussen welke tentoonstellingen er op je staan te wachten: Lees hier meer ⇒ 

Doneer nu

Je kunt ons helpen in deze moeilijke periode, zodat we je zowel in het museum als digitaal kunnen blijven verwelkomen met kunst die je nooit meer vergeet! We bieden voor het gemak twee opties aan om een bedrag over te maken:

Via de bank

Maak een donatie over op onze bankrekening onder vermelding van 'Donatie Kranenburgh'. De gegevens van onze bank zijn:

Rabobank (bic code RABONL2U)

NL73RABO0155987933

t.n.v. Stichting Kranenburgh

o.v.v. Donatie Kranenburgh

Let op: als je een bedrag overmaakt op onze rekening, gebeurt dit anoniem. Het museum houdt zich strikt aan de privacy wetgeving en mag dus geen persoonsgegevens verwerken. Dit heeft tot gevolg dat wij helaas geen bedankbericht kunnen sturen naar diegenen die ons steunen middels een donatie op onze bankrekening. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij ontzettend blij zijn met elke donatie die binnenkomt! Ook die van jou: we bedanken je op voorhand voor je bijdrage!

Via het online reserveringssysteem

Als je een toegangskaartje bestelt via ons online reserveringssysteem, kun je in de bestelprocedure een bedrag aanvinken dat je wilt doneren aan Museum Kranenburgh.