A touch of light meditatie is een diepgaande ervaring. Tijdens deze licht meditatie maken we een reis langs de chakra’s en werken we met kleuren. Het licht staat voor jouw zielsenergie. In schilderkunst en fotografie speelt licht een centrale rol. Licht maakt kleuren en vormen zichtbaar. Maar hoe schilder of registreer je iets wat geen vorm heeft, iets dat uiterst ongrijpbaar is? Iets dat voortdurend verandert bovendien? De kunstenaars in de tentoonstelling zijn gedreven door de wens ”het immateriële” te vangen in pigment, verf of andere materie. Ieder van de kunstenaars in de tentoonstelling geeft op geheel eigen wijze vorm aan sensaties van licht. Tijdens de ‘Touch of Light Meditatie’ ervaar je het licht in je lichaam en word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Schrijf je in voor deze unieke ervaring, we hebben slechts 12 plekken beschikbaar per meditatie dus meld je snel aan:

.

Let op! Je boekt hier jouw A touch of light meditatie, hiervoor moet je een account aanmaken bij Moon Yoga club. In het museum koop je een toegangskaart voor het museum a 14,50 of gratis op vertoon van de museumjaarkaart. 
Zorg dat je 10 minuten voor de les aanwezig bent.

In het museum is het voor het behoud van de schilderijen iets koeler dan dat je gewend bent. Draag daarom laagjes en neem een extra trui mee. Yoga matten zijn aanwezig.