Museum Kranenburgh is open op di - zo, 10:30-17:00 uur | Museum Kranenburgh is open tuesday - sunday, 10:30 am - 5:00 pm

Melding sluiten

Rondleidingen

Kunst kijken bij Museum Kranenburgh kan op veel manieren. Met een rondleiding kijk je anders, zie je andere dingen en hoor je het verhaal achter het kunstwerk. Leuk om eens te doen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Duo-tour

Ontdek alles over onze tentoonstelling The Roaring Twenties tijdens deze privé-tour. Een gids neemt je mee langs de belangrijkste kunstwerken en stelt de tour ter plekke volgens jouw persoonlijke voorkeur samen. Speciaal voor liefhebbers van de kunst van 100 jaar geleden én van vandaag!
De tour is te boeken voor maximaal twee personen.

Duur 1 uur
Hoeveel personen 2 personen
Prijs € 20,00 (excl. museumentree)
Aanvragen via: rondleidingen@kranenburgh.nl

 

Buitenrondleiding Park Meerwijk

Park Meerwijk is een villapark in Bergen en een toonbeeld van de Amsterdamse School architectuur. Dit beschermde dorpsgezicht is nu te bezoeken onder begeleiding van een bevlogen gids. Leer alles over deze bekende bouwstijl, het ontstaan van het park en de bijzondere interieurs van de villa's. De wandeling start bij de entree van Museum Kranenburgh. Vanaf hier loopt u met de gids in ca. 10 minuten naar het villapark. 

Duur 1,5 uur
Hoeveel personen max. 10 personen
Prijs € 90,00 (excl. museumentree)
Aanvragen via: rondleidingen@kranenburgh.nl

 

Groepsrondleiding

Er zijn weer groepsrondleidingen voor kleine gezelschappen! Ontdek alles over onze tentoonstelling The Roaring Twenties tijdens deze tour; een gids neemt je mee langs de belangrijkste kunstwerken, laat hem of haar vooral weten waar je belangstelling naar uitgaat. Wegens de huidige coronamaatregelen is de tour te boeken tot maximaal 10 personen. 

Duur 1 uur
Hoeveel personen max. 10 personen uit verschillende huishoudens
Prijs € 50,00 (excl. museumentree)
Aanvragen via rondleidingen@kranenburgh.nl

© Aad Hoogendoorn 2020