Museum voorlopig gesloten ivm corona maatregelen | Museum temporarily closed due to corona measures |
Museum vorlaüfig geschlossen wegen Corona-Maßnahmen

Melding sluiten

Rondleidingen

Kunst kijken bij Museum Kranenburgh kan op veel manieren. Met een rondleiding kijk je anders, zie je andere dingen en hoor je het verhaal achter het kunstwerk. Leuk om eens te doen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Duo-tour

Ontdek alles over onze tentoonstellingen Lucht en Luchten van de Bergense School tijdens deze privé-tour. Een gids neemt je mee langs de belangrijkste kunstwerken en stelt de tour ter plekke volgens jouw persoonlijke voorkeur samen. Speciaal voor kunstliefhebbers van de Bergense School en hedendaagse kunst!
De tour is te boeken voor maximaal twee personen.

Duur 1 uur
Hoeveel personen 2 personen
Prijs € 20,00 (excl. museumentree)
Aanvragen via: rondleidingen@kranenburgh.nl

 

Groepsrondleiding

In een kleine groep bezoekt u met een ervaren gids de tentoonstellingen Lucht en Luchten van de Bergense School. Leer eerst van alles over de Bergense School en duik daarna in de wonderlijke wereld van de hedendaagse kunst.
Ontdek, leer en ervaar. Voor groepen tot maximaal vier personen.

Duur 1 uur
Hoeveel personen max. 4 personen
Prijs € 50,00 (excl. museumentree)
Aanvragen via: rondleidingen@kranenburgh.nl

 

Buitenrondleiding Park Meerwijk

Park Meerwijk is een villapark in Bergen en een toonbeeld van de Amsterdamse School architectuur. Dit beschermde dorpsgezicht is nu te bezoeken onder begeleiding van een bevlogen gids. Leer alles over deze bekende bouwstijl, het ontstaan van het park en de bijzondere interieurs van de villa's. De wandeling start bij de entree van Museum Kranenburgh. Vanaf hier loopt u met de gids in ca. 10 minuten naar het villapark. 

Duur 1,5 uur
Hoeveel personen max. 4 personen
Prijs € 50,00 (excl. museumentree)
Aanvragen via: rondleidingen@kranenburgh.nl

 

Rondleiding grote groepen

Wilt u een rondleiding voor een grote groep of voor meerdere groepen tegelijk boeken? Dit kan momenteel uitsluitend buiten de reguliere openingstijden van het museum. Mail voor de mogelijkheden en een prijsopgave naar: rondleidingen@kranenburgh.nl

© Aad Hoogendoorn 2019