Workshops voor jong en oud

Kranenburghs creatief atelier Studio C verzorgt deze dagen workshops in stijl. Op zondag 17 december gaan kids tijdens het Tekenatelier aan de slag met donker en licht. Met silhouetten en schaduwbeelden wordt de feestverlichting nog spannender. Op de dag voor Kerst, 24 december, maak je kunst om op te eten. Ook zijn er spannende familieworkshops op dinsdag 26 december, woensdag 27 december en woensdag 3 januari. Neem je opa, je moeder of tante mee én een smartphone, want je gaat videofilmpjes maken. Bekijk het programma - en geef je snel op!

Het Kerstgeheim van Kranenburgh

Ook Museum Kranenburgh is eigenaar van een goed bewaard kerstgeheim. Ontdek jij het? Doe mee aan deze spannende speurtocht voor het hele gezin! Tijdens de Kersvakantie te krijgen bij de balie.

Neem een loopje met Florette Dijkstra

Op woensdag 20 december neemt kunstenares/schrijfster Florette Dijkstra, tijdelijk bewoonster van het A. Roland Holsthuis in Bergen, het publiek mee tijdens een hoogstpersoonlijke rondleiding door de tentoonstellingen. Vanaf 12.30 u vanaf de balie, gratis bij museumentree.

Kranenburgh Kersttooi

Maak een sprookjesachtige wandeling rond Kranenburgh, want een aantal bijzondere sculpturen in het beeldenbos wordt tijdens de feestdagen stemmig aangelicht.

Kerstmenu

En om het dagje Kranenburgh helemaal áf te maken, serveert het museumcafé deze dagen allerlei heerlijks in kerstige sferen, van romige knolselderijsoep tot een winterse salade met rode kool, gebakken appel, geitenkaas en noten. 

Tentoonstellingen wegens succes verlengd

Niet in Bergen met de kerst? Geen nood! Onze tentoonstellingen De Boswachter, Han Bennink, Matthew Monahan en de Bergense School zijn een paar weken langer te bezoeken! Bekijk ze nog t/m 4 februari 2018.