Wist je dat je met slechts negen vormen van alles kunt maken? Kunstenaar Felix Salut uit Bergen laat dat in deze speciale workshop zien. Eerst bezoek je samen zijn tentoonstelling ‘Let’s Play Galapagos!’ in het museum. Hier staan meer dan 200 grote blokken met lijnen en vormen erop geprint. Door deze blokken tegen elkaar aan te schuiven en op elkaar te stapelen verbind je de lijnen en vormen met elkaar en ontstaat er een tekening. Dit kan een dier zijn, een gezicht of zelfs een woord met bijzondere letters.

Na met spelen in de tentoonstelling ga je naar Studio C, waar je met Felix Salut een eigen poster gaat maken gebaseerd op de blokken in de tentoonstelling. Hoe tof is het als je jouw blokkenkunstwerk kunt vertalen naar een poster die je mee naar huis kunt nemen en op kunt hangen! Met papier, sjablonen en verf maak je een poster met een eigen boodschap.  

Reserveer je plekje!

Let op: Studio C workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Er is beperkt plaats, kosten deelname: € 5,00. Koop hier snel je ticket! 

Doe mee - klik op onderstaande button en meld je aan.  

 _

Restitutie van reeds betaalde deelnametickets is uitsluitend mogelijk wanneer je je minimaal 1 week van tevoren afmeldt via mail: communicatie@kranenburgh.nl