Schilderen als Raquel van Haver

Raquel van Haver heeft ‘Change the rythm of the dancehall.. it’s still the same groove’ (2018) gebaseerd op foto’s en impressies die ze maakte en opdeed tijdens een reis door Zuid-Amerika. In de voorstelling is een explosieve verbeelding te zien van feestende mensen in een klein barretje in Zuid-Amerika. Van Haver’s schilderstijl is rauw en groots. Dit komt niet alleen door het grootse formaat, maar ook door de ongebruikelijke materialen die de kunstenaar in haar schilderijen verwerkt, zoals: karton, papier, teer, plastic, gel, krijt, hars, haar, kroonkurken en kralen.

Wat gaan we maken?

De kinderen gaan zelf een schilderij maken geïnspireerd op het kunstwerk ‘Change the rythm of the dancehall.. it’s still the same groove’ van Raquel van Haver. Voor dit schilderij zullen de kinderen zelf verf verdikken en hiermee hun ‘eigen feest’ schilderen op een doek. Net als Raquel van Haver gaan de kinderen andere materialen (karton, kralen, dopjes, etc.) in het schilderij verwerken.

 

Studio C workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Reserveer je plekje!

Er is beperkt plaats, kosten deelname: € 5,00. Reserveer hier snel je plekje! 

Doe mee - klik op onderstaande button en meld je aan!  

 

 Restitutie van reeds betaalde deelnametickets is uitsluitend mogelijk wanneer je je minimaal 1 week van tevoren afmeldt via mail: communicatie@kranenburgh.nl