Museum Kranenburgh open op 2 juni 2020 | Museum Kranenburgh open on June 2, 2020 |
Museum Kranenburgh ab 2 Juni 2020 geöffnet

Melding sluiten

Kranenburgh Kunstbox

Bestel Kranenburghs Kunstbox voor een creatieve Pasen thuis!

Kranenburgh Kunstbox: Tuinbeest

Het Paasweekend komt eraan en dat betekent dit jaar vooral: thuis spelen én knutselen. Studio C, het educatief atelier van Museum Kranenburgh, heeft een speciale Kranenburgh Kunstbox voor je samengesteld om ondanks het vervelende Corona-virus toch een heerlijke en creatieve Pasen te hebben. In deze box zitten alle materialen om twee kunstwerkjes te maken met het hele gezin. Ga eerst op onderzoek in je eigen tuin of op het balkon en maak vervolgens een Tuinbeest van gips! In de box vind je naast de materialen ook een uitgebreide workshopinstructie die je stap voor stap op weg helpt. Lekker veilig thuis!

                                                                                  

Zo werkt het

Bestel de box via de link op deze pagina. Eén kunstbox bevat materiaal voor twee kunstwerken. Je kunt dit dus als gezin samen doen óf ieder maakt zijn eigen Tuinbeest. Wil je iemand verrassen met een Kunstbox? Dan bestel je er gewoon meer, want deze eerste, speciale paaseditie kost maar 10 euro per box. 

Bestellen | TIJDELIJK UITVERKOCHT

Via deze link kun je een ticket voor een of meer boxen kopen. Met dit ticket haal je de Kunstbox vervolgens af bij Museum Kranenburgh.

Afhalen

Je kunt de Kunstbox met je ticket bij het museum afhalen op:
 
donderdag 9 april tussen 11.00 – 14.00 uur 
of:
vrijdag 10 april tussen 11.00 – 14.00 uur
 
Wij zetten de Kunstbox voor je klaar op een tafel zodat we voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Ook de hygiëne wordt streng bewaakt! Ben je ziek of anderszins niet in staat om naar het museum te komen? Dan kunnen wij binnen de regio Bergen de box ook voor je deur afleveren. Stuur ons hiervoor een mailtje via educatie@kranenburgh.nl 
 

Foto's en verslag

We vinden het leuk om actiefoto’s, verslag of tips te ontvangen. Stuur ze naar educatie@kranenburgh.nl. De leukste foto’s zetten wij op Facebook en Instagram. Veel kunstplezier toegewenst namens team Studio C en hopelijk tot snel!