Kijkdag Benefietveiling Rabobank voor Museum Kranenburgh: zaterdag 19 september | 12:00-16:00 uur

Melding sluiten

Kunst maken die je kunt aantrekken

Doe mee met Studio C EXTENDED, het nieuwe pilotprogramma van Museum Kranenburgh voor kinderen van 6-12 jaar die op zoek zijn naar creatieve uitdaging.

Pilot

Studio C - het educatieve atelier van Museum Kranenburgh - organiseert wekelijks creatieve workshops voor kinderen. Kinderen bekijken eerst een tentoonstelling in het museum en gaan daarna zelf aan de slag met een bepaalde techniek of een bepaald thema.

Studio C heeft nu een nieuw programma bedacht: de Studio C EXTENDED: een meerdaagse workshop waarbij je 6 x een les volgt en meer de diepte van de kunst in kan duiken.

Sea Urchin Explosion © Jack Irving, Groot-Brittannië 2019

 

Thema: Draagbare Kunst

Hangt kunst altijd aan de muur? Mag je kunst aanraken? Kun je kunst aan je lichaam hangen? Dit zijn vragen waarmee jij aan de slag gaat bij Studio C EXTENDED.

In zes opeenvolgende workshops ontdek je dat kunst veel meer kan zijn dan afbeeldingen op een plat vlak. Kunst kan ook in verbinding staan met jezelf, je kunt kunst aantrekken!

In de workshops creëer je van verschillende stoffen, draden en alledaagse objecten een draagbaar kunstwerk. Als het af is, doe je het aan en show je jouw unieke ontwerp als een levend standbeeld
in het museum. Hoe cool is dat!

Voor wie?

Voor kinderen van 6-12 jaar die op zoek zijn naar creatieve uitdaging en die iedere les aanwezig kunnen zijn.
Let op: vol=vol.

Wanneer?

De workshops vinden plaats op woensdagen van 14.00 - 16.00 uur op de volgende data:
26-02 | 04-03 | 11-03 | 18-03 | 01-04 | 08-04 met feestelijke afsluiting

Waar?

Studio C, het educatief atelier in Museum Kranenburgh

Wat kost het?

Let op: dit betreft een pilotprogramma. Je betaalt door het geven van feedback op de workshopreeks, deelname kost dus geen geld. Met deze feedback kunnen wij een definitief Studio C
EXTENDED programma ontwikkelen.

Geef je op

Ben je nieuwsgierig naar de workshopreeks en wil je je kind opgeven? Reserveer dan snel via educatie@kranenburgh.nl