Langharige fabeldieren

Wollige keukegens maken

Aanmelden voor deze activiteit

Workshops Studio C

Voor kids van 5 t/m 12 jaar zijn er elke zondag van 13:30 - 15:00 u creatieve workshops in Studio C - het creatieve educatieatelier van Museum Kranenburgh. Met iedere keer een andere spannende opdracht en andere materialen.


Langharige fabeldieren: wollige keukegens maken

We bezoeken eerst met z'n allen de tentoonstelling ‘Studio C x Ludwig Volbeda – Fabeldieren in een fantastische wereld’. We bekijken de fantasiewezens die Volbeda bedacht heeft. In zijn boek Fabeldieren laat Volbeda ons kennismaken met de Keukegens, een woest harig dier dat in de keuken leeft. Hij lijkt een beetje op een zwabber. We gaan onze eigen keukegens maken met veel wollen haren. 

hond met rastaharen (Afbeelding van Jakob Strauß via Pixabay)

Volgende keer meedoen?

Zondag 2 februari | Regenboogslangen
We gaan monoprints maken! Monoprint is een eenvoudige grafische druktechniek, waarbij er één unieke afdruk ontstaat. We maken een mooie afdruk van een fantasieslang.

Zondag 9 februari | Vlekkenlandschap
Met aquarelverf (soort waterverf) maken we eerste vlekken op papier en laten er met behulp van een fineliner een nieuw kleurrijk landschap uit ontstaan. 

Zondag 16 februari | Mix en match
Combineer huis en dier in een boekje: we gaan een flipboekje maken met verschillende bladzijdes. Het boekje heeft 3 ringen met daarin losse pagina’s. Door telkens een blaadje om te slaan ontstaat er weer een nieuw figuur/mens/dier.

Meld je op tijd aan!

Meld je tijdig en liefst vóór het weekend aan via de knop op deze pagina. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je reservering. Zonder deze bevestiging is een plekje in deze workshop niet gegarandeerd. Geen bevestiging ontvangen? Problemen met reserveren? Bel dan met onze receptie: T 072 - 589 89 27.

Studio C Strippenkaart

Meedoen aan workshops kost €3,50 per kind. Koop je aan onze balie de voordelige Studio C-strippenkaart, dan mag je 10 keer meedoen voor maar €25!

Aanmelden voor deze activiteit

Dit is een (verplicht) veld
Dit is een (verplicht) veld

Bedankt voor je aanvraag!