Voor kids van 5 t/m 12 jaar zijn er elke zondag van 13:30 - 15:00 u creatieve workshops in Studio C. Met iedere keer een andere spannende opdracht en andere materialen.


Klein maar fineliner

Wat gaan we doen?

We bezoeken de tentoonstelling ‘Studio C x Ludwig Volbeda – Fabeldieren in een fatastische wereld’ in de Villa.

Het eerste dat opvalt, zijn de vele ieniemienie tekeningen, die Volbeda maakt - op kleine blaadjes, bijna postzegers, en in zijn boekjes.

De kinderen gaan zelf een minischetsboekje maken en minitekeningen maken, geinspireerd op de verhalen uit het boek “Fabeldieren”. Naast de fabeldieren kunnen de kinderen ook hun eigen tekeningen en fantasieën in het boekje kwijt.

 

Volgende keer meedoen?
Zondag 22 december | Patroondieren
Geïnspireerd op de mooie regenboogslang van Ludwig Volbeda gaan we tijdens deze workshop onze eigen dieren maken – opgebouwd in lagen, door te tekenen en met aquarel.

Vrijdag 27 december | Familieworkshop op derde kerstdag
Met de hele familie stopmotion filmpjes maken. Met een kerstthema natuurlijk!

Zondag 29 december | Fabeldieren van de lucht
In deze workshop gaan we raketdieren knutselen.

 

*Meld je op tijd aan!
Meld je tijdig en liefst vóór het weekend aan via de knop op deze pagina. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je reservering. Zonder deze bevestiging is een plekje in deze workshop niet gegarandeerd. Geen bevestiging ontvangen? Problemen met reserveren? Bel dan met onze receptie: T 072 - 589 89 27.

Studio C Strippenkaart
Meedoen aan workshops kost €3,50 per kind. Koop je aan onze balie de voordelige Studio C-strippenkaart, dan mag je 10 keer meedoen voor maar €25!