Voor kids van 5 t/m 12 jaar zijn er elke zondag van 13:30 - 15:00 u creatieve workshops in Studio C. Met iedere keer een andere spannende opdracht en andere materialen.


Fabeldieren maken van hout

Geïnspireerd op de dieren en wezens van Ludwig Volbeda gaan we tijdens deze workshop onze eigen fabeldieren maken van hout.

Alles kan en alles mag, een fabeldier die je zelf verzint met misschien wel 10 poten of maar 1. 

Volgende keer meedoen?

Zondag 15 december | Klein maar fineliner
Klein maar fineliner - we maken ons eigen miniatuur schetsboek. Net als Ludwig Volbeda in het heel klein, met een fineliner van 0.03. Kleine tekeningetjes en schetsjes - al je gedachten en fantasieën in je eigen boekje.

Zondag 22 december | Patroondieren
Geïnspireerd op de mooie regenboogslang van Ludwig Volbeda gaan we tijdens deze workshop onze eigen dieren maken – opgebouwd in lagen, door te tekenen en met aquarel.

Vrijdag 27 december | Familieworkshop op derde kerstdag
Met de hele familie stopmotion filmpjes maken. Met een kerstthema natuurlijk!

Zondag 29 december | Fabeldieren van de lucht
In deze workshop gaan we raketdieren knutselen.

*Meld je op tijd aan!

Meld je tijdig en liefst vóór het weekend aan via de knop op deze pagina. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je reservering. Zonder deze bevestiging is een plekje in deze workshop niet gegarandeerd. Geen bevestiging ontvangen? Problemen met reserveren? Bel dan met onze receptie: T 072 - 589 89 27.

Studio C Strippenkaart

Meedoen aan workshops kost €3,50 per kind. Koop je aan onze balie de voordelige Studio C-strippenkaart, dan mag je 10 keer meedoen voor maar €25!