Voor kids van 5 t/m 12 jaar zijn er elke zondag van 13:30 - 15:00 u creatieve workshops in Studio C. Met iedere keer een andere spannende opdracht en andere materialen.

Workshop Uitvliegen

We bekijken de tentoonstelling van Edgar Fernhout – Licht in kleur. Fernhout laat zien dat hij het licht van de natuur, bijvoorbeeld van een koude winternacht of juist een mooie lentedag, kan vangen in kleuren. Dus word je blij of misschien een beetje somber als je naar de schilderijen kijkt? Waar komt dat door? Welke kleuren zien we? Zijn dit felle kleuren of juist niet? Fernhout probeert een landschap vorm te geven door vlakjes te schilderen. Hij gaat van heel veel vlakjes bij elkaar, naar slechts een paar vlakjes op een heel schilderij. Deze kleuren en vormen, inspireren ons ook om vaandels te maken met vlakjes, waarbij we lampjes gebruiken om deze vlakjes licht te geven. De vlakjes mogen allerlei vormen aannemen, dat hoeven niet per se vierkantjes te zijn.

Volgende keer meedoen?

Zondag 24 november: een heel speciale workshop met tekenaar ludwig Volbeda!

Zondag 8 december: fabeldieren - we gaan fabeldieren maken van hout

Zondag 15 december: klein maar fineliner - lekker kleine miniatuurschetsen maken in een schetsboek

 

Kijk regelmatig op onze website om te zien wat er nog meer te doen is!

*Meld je op tijd aan!

Meld je tijdig en liefst vóór het weekend aan via de knop op deze pagina. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je reservering. Zonder deze bevestiging is een plekje in deze workshop niet gegarandeerd. Geen bevestiging ontvangen? Problemen met reserveren? Bel dan met onze receptie: T 072 - 589 89 27.

Studio C Strippenkaart

Meedoen aan workshops kost €3,50 per kind. Koop je aan onze balie de voordelige Studio C-strippenkaart, dan mag je 10 keer meedoen voor maar €25!