Tentoonstelling

Voor het derde jaar op rij organiseert Studio C een pop-up tentoonstelling met een middelbare school in de Rabobank Bergen. Dit jaar is het de beurt aan de BSG, ter ere van hun 100-jarig bestaan. Samen met Studio C, het educatief atelier van Museum Kranenburgh, zijn de bovenbouw leerlingen van de BSG aan de slag gegaan met het thema Social Media en prestatiedruk. Zij werden in het proces bij gestaan door de Egmondse kunstenaar Sebastiaan Groot, winnaar van het tv-programma Project Rembrandt. Sebastiaan inspireerde de leerlingen door iets over zijn eigen werk te vertellen en het werkproces met hun te doorlopen. Hoe zet je gedachtes en emoties om in beeldende elementen? Hier worden uiteindelijk circa 25 werken uit gekozen die worden getoond in de pop-up tentoonstelling tijdens de Kunst10daagse.

Workshops Studio C elke dag!

Tijdens openingstijden worden er gratis inloopworkshops gegeven door Studio C en begeleid door leerlingen van de BSG. Tijdens deze workshops kun je een selfiebutton maken op hout. Tegenwoordig maken we selfies met je smartphone, maar hoe maak je deze met je handen? Wat als je een plakje hout, wat verf en ijzerdraad voor je hebt liggen? Studio C daagt bezoekers van alle leeftijden uit om creatief aan de slag te gaan.

Gratis

Deze workshops zijn gratis - je kunt gewoon binnenlopen en meedoen, hoe leuk is dat! Ga kijken en doe mee, en maak je eigen mooie button met allerlei materialen.
 

Kunst10daagse: 19 oktober t/m 27 oktober 2019

De pop-up tentoonstelling èn de workshops zijn elke dag tijdens de Kunst10daagse Bergen open van 12:30 - 17:00 uur.

adres Rabobank Bergen: Breelaan 16, 1861 GE Bergen.