Honden: ze mogen nooit mee in het museum, maar wél op een wandeling door Bergen natuurlijk! Houdt jouw hond ook zo van kunst? Begint hij blij te blaffen bij het standbeeld van Adriaan Roland Holst aan het Ruïneplein? Huilt hij mee met het portret van het Huilend Zigeunerjongetje? Gun je hond dan deze tocht. Heeft u geen teckel maar een collie, herdershond of poedel, aangelijnd en bij goed gedrag mag hij mee. De wandeling start vanaf de entree van Museum Kranenburgh en duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop staat er water klaar voor de honden op het terras, koffie/thee is voor eigen rekening. 

Onder Vrienden - De Bergense School in Kaart

De talloze vriendschappen, relaties en familiebanden die in kunstenaarsdorp Bergen werden aangegaan, vormen een boeiende geschiedenis die veel kunstwerken en hun makers onderling met elkaar verbindt. Dat geldt ook voor favoriete plekken in Bergen die ze graag bezochten en vereeuwigden. Dit boeiende netwerk van verbindingen, dwarsverbanden en gezamenlijkheden vormt de rode draad in de presentatie Onder Vrienden – De Bergense School in Kaart én tijdens de speciale teckeltocht. 

Kosten en reserveren

Kosten per persoon €5. Zou u het bedrag contant mee willen nemen? Honden mogen helaas het museum niet in. Reserveren verplicht, via rondleidingen@kranenburgh.nl.

Kunstwandeling | zondag 21 juli 11.00 - 12.30 u | €5