Laatste week tentoonstelling Lucht

Wij vinden het ontzettend fijn dat we je weer mogen ontvangen in ons museum! Natuurlijk doen we dat met inachtneming van alle spelregels - online reserveren, 1,5 m uit elkaar, mondkapje op - maar daar zijn we inmiddels helemaal aan gewend. Extra fijn: je hebt nog ruim een week de tijd om onze populaire tentoonstelling Lucht te komen bekijken (t/m 29 november)!

Extra lang finissage-weekend

Om nog zoveel mogelijk mensen te laten genieten van tentoonstelling Lucht, hebben we van vrijdag 27 t/m zondag 29 november onze bezoektijden verruimd naar 10.00 – 17.30 uur.

Tentoonstelling Lucht mag je niet missen, dus reserveer snel je online ticket!

 

 

N.B.: Museum Kranenburgh is gesloten van 1 december t/m 14 december 2020 vanwege het wisselen van tentoonstellingen

En natuurlijk kun je ook...

online kunst bekijken

Via onze website en onze social media kun je toch van onze kunst genieten. De komende dagen zullen we meer foto's en filmpjes van de lopende tentoonstellingen op onze website plaatsen.

virtueel ons museum bezoeken

Vanuit je luie stoel het museum bezoeken? Dat kan: bekijk onze tentoonstellingen nu met de 3D tour. Door op de rondjes op de grond te klikken, kun je stap voor stap door het museum 'wandelen'. De kleinere rondjes bij de kunstwerken kun je aanklikken - er verschijnt dan achtergrond informatie, of een filmpje of een recensie.... Als je om je heen wilt kijken, houd je de linkermuisknop ingedrukt en beweegt de muis. Zo kun je naar linke en rechts, naar boven en beneden kijken. Veel plezier!

 

 

 

meedoen aan onze Mooie-luchtenwedstrijd

Voor de tweede keer dit jaar blijft iedereen weer thuis. Voor de broodnodige beweging en frisse lucht is het toegestaan om een wandeling te maken (max twee personen). Neem dan de camera of de smartphone mee en maak je mooiste foto van de lucht. Deze kun je tot 20 november 2020 insturen naar communicatie@kranenburgh.nl. Na twee weken selecteren we de mooiste foto - de winnaar ontvangt van ons een leuk Kranenburgh Prijzen pakket.

een verzoekje doen voor #flashbackart

Misschien bezocht je ons al eens en is een tentoonstelling, een bepaald kunstwerk of een bepaalde kunstenaar je bij gebleven, heeft het beeld je geraakt en zou je het nog wel eens willen zien. Stuur dan een verzoek naar communicatie@kranenburgh.nl onder vermelding van #flashbackart. Vertel erbij wat je raakte, waarom het voor jou bijzonder was. Wij maken er een mooie post van op onze social media.