In vervolg op de versoepeling van de corona maatregelen door de regering is Museum Kranenburgh sinds dinsdag 2 juni weer open! We hanteren vanaf die datum het protocol ‘Veilige en verantwoorde heropening van musea’ van de Nederlandse Museumvereniging, waarmee een veilig en plezierig museumbezoek gewaarborgd is. 

Online reserveren

Klik hier om uw tickets te reserveren. U kunt een datum en een tijdslot reserveren. Let op: als u later komt dan het tijdslot dat u reserveert, komt de ticket te vervallen, restitutie van het betaalde entreegeld is niet mogelijk. U zult dan een nieuwe reservering moeten maken en opnieuw moeten afrekenen.

Bezoek aan het museum

Vanaf 2 juni zijn museum, museumtuin, museumwinkel en museumterras uitsluitend toegankelijk met een online gereserveerd ticket. Graag wijzen wij erop dat bezoek aan het museum alleen mogelijk is als je je houdt aan onze hygiënemaatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was handen bij binnenkomst
  • Nies of hoest in je ellenboog
  • Schud geen handen en vermijd ieder direct contact zo veel mogelijk
  • Respecteer de andere bezoekers en het personeel
  • En niet vergeten: geniet van het museum, geniet van de kunst en van een mooie dag!

Museumcafé

Bezoek aan het museumcafé kan alleen op vertoon van een geldig entree ticket voor het museum. Het museumcafé voert een beperkte kaart en accepteert alleen PIN-betalingen. 

Via onze website, onze nieuwsbrief en de sociale media houden wij u op de hoogte over de gang van zaken en ons programma.

Kunstuitleen

Bezoek aan de Kunstuitleen kan alleen op afspraak - stuur hiervoor een mail naar: kunstuitleen@kranenburgh.nl.

Activiteiten

De activiteiten die gepland stonden tot en met eind juni zijn geannuleerd. Over geplande activiteiten tot en met september 2020 volgt nader bericht.

Nog vragen

Heeft u vragen, stuur ze per mail naar info@kranenburgh.nl