Vrienden 

De Vrienden van Kranenburgh zijn kunstliefhebbers en belangstellenden met een groot hart voor het museum en zijn collectie. Deze ambassadeurs willen het museum in woord en daad steunen en maakten de afgelopen jaren met hun financiële steun een aantal projecten mogelijk op het gebied van tentoonstellingen, museale inrichting en onderhoud aan de collectie.

Vriendschap

Als Vriend steunt u niet alleen Kranenburgh, maar geniet u ook van een aantal aantrekkelijke voordelen:
Gratis toegang: Met uw Vriendenpas heeft u gedurende het hele kalenderjaar gratis toegang tot het museum
Openingen: U bent gast bij openingen van tentoonstellingen in Kranenburgh
Activiteiten: U kunt deelnemen aan speciaal voor de Vrienden georganiseerde activiteiten zoals previews, excursies, lezingen en onze bekende Maaltijd der Vrienden
Korting: U ontvangt 10% korting op artikelen in de museumwinkel (m.u.v. boeken)
Nieuwsbrief: U ontvangt de digitale Kranenburgh Nieuwsbrief met de actuele agenda en binnenkort ook een digitale Vrienden Nieuwsbrief

Vriendschappen

  • Vriend (één persoon) €30 per jaar
  • Vriend-plus (twee personen) €55 per jaar

Meer informatie
Meer informatie over Vrienden Kranenburgh vindt u hier.
Download hier het Vriendenformulier

Kraanvogels

Komt u graag in Kranenburgh en vindt u het belangrijk een bijdrage te leveren aan kunst en cultuur in Bergen? Dan nodigt Kranenburgh u van harte uit toe te treden tot het gezelschap van Kranenburgh Kraanvogels. Als Kraanvogel bent u onze speciale gast bij alle tentoonstellingen en wordt u als eerste uitgenodigd voor onze culturele activiteiten. U wordt Kraanvogel vanaf € 1.000 per jaar. Wanneer u dit wenst, wordt uw bijdrage gekoppeld aan het project of de activiteit waar uw hart naar uitgaat.

Meer informatie
We vertellen u graag meer. Neemt u contact met ons op via directie@kranenburgh.nl.

Kranenburgh Kring

Voor wie zich op een bijzondere manier wil verbinden aan Kranenburgh is er het lidmaatschap van de exclusieve Kranenburgh Kring. Als lid bent u nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het museum en geniet u bijzondere privileges. Natuurlijk bent u speciale gast bij alle tentoonstellingen en u ontmoet daarnaast regelmatig mede-Kringleden tijdens een culturele reis, lezing of diner. U wordt lid van de Kranenburgh Kring vanaf €5.000 per jaar.

Meer informatie
We vertellen u graag meer! Neemt u contact met ons op via directie@kranenburgh.nl.

Schenken en nalaten

Om te kunnen blijven vernieuwen en investeren in de toekomst van het museum, zijn bijdragen uit schenkingen en nalatenschappen essentieel voor Kranenburgh. Omdat Kranenburgh de status van culturele ANBI-instelling heeft, biedt schenken bovendien belastingvoordelen.

Sponsors

Kranenburgh kan niet zonder de ruimhartige steun van bedrijven en sponsors. Dankzij uw steun worden tentoonstellingen en andere projecten mede mogelijk gemaakt. Als u zich aan Kranenburgh verbindt, draagt u bovendien bij aan kunst en cultuur in Bergen. Er zijn verschillende manieren om Kranenburgh te sponsoren, door bijvoorbeeld een meerderjarige samenwerking aan te gaan of één tentoonstelling of project in het bijzonder te steunen.

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met directie@kranenburgh.nl.