Studio C Tuinkeet

De Studio C Tuinkeet is Kranenburghs creatief atelier in de beeldentuin. De knalrode pipowagen midden in de tuin is er voor iedereen. Kom langs, laat je inspireren door de tentoonstelling en ga aan de slag! Kies materiaal van de gereedschapsborden en maak vervolgens je eigen kunstwerk voor aan de wand. Ook het magneetbord daagt je uit een abstract vormenkunstwerk te maken: wissel, schuif, verplaats en toon jouw creatie. Op zondagen, én donderdagen in de zomervakantie, worden er thematische workshops gegeven. Bekijk hier het overzicht van onze wekelijkse workshops. Tijdens openingstijden is de Studio C Tuinkeet vrij toegankelijk voor creatievelingen. 

Scholen

Voor leerlingen van basis- en middelbare scholen is er genoeg te ontdekken in Kranenburgh!  Er is een breed educatieaanbod geïnspireerd op de actuele tentoonstellingen. Leerlingen verwerken hun bezoek in eigen werk of een presentatie. Het aanbod sluit aan op de kerndoelen Kunstzinnige Oriëntatie / Kunst en Cultuur. Bekijk hier het aanbod voor basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Cultuurcoaches

De Kranenburgh Cultuurcoaches werken wekelijks op de basisscholen in de gemeente Bergen. Een cultuurcoach is een kunstenaar of kunstdocent die onder schooltijd in de klas werkt vanuit zijn/haar eigen discipline: beeldende kunst, dans, theater, muziek, fotografie, film en grafisch vormgeven. De cultuurcoaches worden financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Bergen. Het volledige programma van 2018-2019 vindt u hier. Neem voor meer informatie of het boeken van een van onze programma's contact op via cultuurcoaches@kranenburgh.nl