RuimteDe tuin van KRANENBURGH
  • Categorie
  • Gevarieerd
  • Soort
  • Overig
Oefen je in het nietsdoen en sla heerlijk een balletje bij Kranenburgh! Deze zomer (18 juni – 24 september) kun je namelijk midgetgolfen op de speciaal aangelegde midgetgolfbaan in onze bostuin. Alles ligt klaar, je hoeft niet te reserveren!

Voor wie de smaak te pakken heeft: ga met een leuke korting verder bij Midgetgolfbaan De Merelhof in Bergen. Of in omgekeerde volgorde. Op 5 minuten loopafstand!

Hoe werkt het
Gasten van De Merelhof zonder Museumkaart krijgen bij Kranenburgh op vertoon van hun ticket van de Merelhof € 2,50 korting op een entreebewijs (€7,50 ipv €10).

Gasten van de Merelhof met Museumkaart krijgen bij bezoek aan Kranenburgh op vertoon van hun ticket van de Merelhof een gratis kopje koffie of thee in het museumcafé.

Gasten van Kranenburgh kunnen na hun bezoek bij de museumreceptie een kortingsvoucher (50%) krijgen voor een bezoek aan Midgetgolfbaan De Merelhof.

Lunchvoucher
Gasten van de Merelhof kunnen aldaar een voucher meenemen die korting geeft op een heerlijke lunch in het museumcafé van Kranenburgh. Korting: 15% op het totaalbedrag inclusief 1 gratis raketijsje voor de kids.

Midgetgolfbaan De Merelhof Bergen
Kerkepad 2 (fiets/voetpad)
Berkenlaan t.o. no. 6
Bergen NH
www.midgetgolfbaanbergen.nl
Open: ma - vr 12.00 - 18.00 uur | za -zo 14.00 - 18.00 uur 

Opgelet: zondag 18 juni is het museum geopend van 11.00 - 14.00 uur ivm de opening van tentoonstelling Het Zalig Nietsdoen.


Diederik Gerlach, Mach mal Pause (V), 2014

18 juni 2017 _ 24 september 2017